Onko taloyhtiösi sähköjärjestelmä ajan tasalla? Miten latauspistehankkeessa pääsee alkuun? Mistä voi tietää, mitkä latauspisteet ovat järkevä ratkaisu taloyhtiöllesi?

Älä huoli, Vertek tekee latauspisteiden käyttöönotosta helppoa

Vertek on suunnitellut latauspisteiden hankintaprosessin alusta loppuun taloyhtiön näkökulmasta. Näin olemme tehneet latauspisteiden käyttöönotosta mahdollisimman helppoa taloyhtiölle, isännöitsijälle ja jokaiselle asukkaalle.

Mitä taloyhtiösi ja isännöitsijän täytyy tehdä latauspistehankkeessa?

Lataa hankesuunnitelma, jossa käymme läpi taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän vastuus hankkeen eri vaiheissa.

 

Latauspistehankkeessa on neljä vaihetta:

Kartoitus
Suunnittelu
Asennus
Ylläpito

Vertek-Kartoituksessa Vertekin sähköammattilainen tulee paikan päälle tarkastamaan taloyhtiösi sähköjärjestelmän kunnon ja valmiuden latauspisteiden asentamiseen. Vertek-Kartoitus tuottaa taloyhtiöllesi ymmärryksen taloyhtiön sähköjärjestelmän tilasta ja soveltuvuudesta latauspistehankkeeseen. Tämä tuottaa kyvyn tehdä järkeviä ratkaisuja taloyhtiösi tarpeisiin.

Vertek-Kartoitus sisältää (latauspisteisiin liityviltä osin):

 • Sähköliittymän mitoituksen kartoitus

 • Kiinteistön sähköpääkeskuksen kunnon selvityksen

 • Sähköjärjestelmän rakenteen ja kapasiteetin tutkimisen

 • Oleellisten kaapelien ja kytkentöjen kunnon tarkastamisen

Laadimme kartoitusraportin, joka sisältää valmiit sisällöt ARAn avustushakemukseen sähköautojen latausinfran rakentamiseen. Kartoitusraportti sisältää kaksi fiksua latauspisteratkaisuvaihtoehtoa.

Vertek-Kartoituksen hinta on 500 € (sis. alv)

Tilaa sähköauton latauspisteiden kartoitus taloyhtiöösi ottamalla yhteyttä tai alla olevalla lomakkeella.

Tilaa kartoitus taloyhtiöllenne tästä

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä:

Kirjoita vastaus numerona

Vertek-Suunnittelussa asiantuntijamme laativat taloyhtiöllenne tarkemman suunnitelman latauspisteinfran toteuttamisesta. Tarkempi suunnitelma laaditaan tarvittaessa. Suunnitelmassa kartoituksesta saadut tiedot yhdistyvät vuosikymmenten asiantuntijuuteemme. Latauspisteratkaisut räätälöidään taloyhtiösi tilanteen ja tarpeiden mukaan.

Vertekin kartoitusraportin ja tarkemman suunnitelman avulla yhtiökokous ja päätökset hankkeesta on helppo viedä läpi. Taloyhtiösi saa valmiuden latauspisteiden asentamiseen nopeallakin aikataululla ilman tarpeettomia yllätyksiä asennusvaiheessa.

Vertek-Asennuksessa Vertekin sähköammattilainen asentaa valitsemasi latauspisteratkaisun kiinteistöösi nopeasti ja turvallisesti. Olemme suunnitelleet asennuksen taloyhtiön ja asukkaiden tarpeiden näkökulmasta. Mikäli esimerkiksi pysäköintialue täytyy ottaa hetkellisesti pois asukkaiden käytöstä, teemme tämän työn nopeasti yhden päivän sisällä turvallisuudesta tinkimättä. Vertekin asentamat latauspisteet ovat sähköturvallisia ja kestävät hyvin kovaakin käyttöä.

Lisäksi Vertek-Asennuksen avulla:

 • Latauspisteet voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen

 • Latauspisteiden käytön aloittaminen on yksinkertaista ja helppoa Vertekin avustuksella ja ohjeistuksella

 • Ennalistamme piha-alueet, mikäli joudumme esimerkiksi uusimaan kaapeloinnit ja tekemään kaivuutöitä.

Mitä asennuksessa on tärkeää ottaa huomioon?

Taloyhtiön sisällä on tärkeää miettiä, investoidaanko ratkaisuun, joka vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin. Sähköajoneuvojen nopean yleistymisen ja latauslaitteiden tarpeen takia latausjärjestelmän tulisi olla laajennettavissa. Tämän takia latausvalmiuksien asennuttaminen etukäteen on fiksua, ja taloyhtiön sähköjärjestelmän laajentaminen on investointi taloyhtiön tulevaisuuteen.

Vertek Care ylläpitopalvelu sähköautojen latauspiste

Vertek-Ylläpidossa eli Vertek Care – sähköauton latauspalvelun huolto- ja ylläpitopalvelussa asiantuntijamme huolehtivat siitä, että latauspisteesi toimivat turvallisesti ja luotettavasti. Huolehdimme latauspisteiden toimivuudesta, jotta voit rauhassa keskittyä omaan arkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että:

 1. Voitte ottaa yhteyttä Vertekin palvelukeskukseen latauspisteisiin ja niiden toimintaan liittyen. Osaamme auttaa käytännön kysymysten kanssa ja ohjeistaa latauspisteiden sujuvaa käyttämistä. Häiriötilanteissa otamme yhteyden latauslaitteeseen ja teemme tilannearvion sekä mahdollisen etäkäynnistyksen. Mikäli ongelmaa ei saada etänä korjattua, siirtyy asia lähitukeen.

 2. Varmistamme latauspisteiden optimaalisen toiminnan etämonitoroimalla* latauspisteitä. Asiantuntijamme tarkistaa ja valvoo latauslaitteiden toimintaa päivittäin. Etämonitoroinnin avulla havaitsemme ja korjaamme mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti.

 3. Teemme vuosittaisen laitteiden huolto- ja ylläpitotarkastuksen, sekä sähköturvallisuuslain 1135/2016 edellyttämät pakolliset huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet. Vuosittainen tarkastus ja huoltotoimenpiteet on hyvä tehdä ennakoivasti, jotta laitteiden käyttö on asukkaille sujuvaa ja turvallista.

 4. Laitteen rikkoontuessa ylläpitosopimus takaa nopean vasteajan korjaushuoltopalvelulle. Vertekillä on valmius lähettää ammattilainen paikalle jopa tunnin vasteajalla, kuitenkin viimeistään seuraavana työpäivänä.

*Etämonitorointi palvelu on saatavilla vain latauslaitteisiin, jotka mahdollistavat etämonitoroinnin.

Vertek Care huolto- ja ylläpitopalvelun laajuus sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Teille huolettomin ratkaisu on, että Vertek vastaa sähköautojen latauspisteiden kokonaisvaltaisesta käytettävyydestä. Häiriötilanteissa Vertekin 150 asentajaa takaavat nopean vasteajan ja hyvän palvelukyvyn vuoden jokaisena päivänä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä, palvelemme Sinua mielellämme.

Puhelin: (02) 850 6600
Sähköposti: sahkoautoilu@vertek.fi

Yleisiä kysymyksiä latauspistehankkeesta »

  Vertekin asentamat sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön arvoa ja asukastyytyväisyyttä   Juuri nyt on oikea aika latauspist…

Vertek toimittaa sähköautojen latauspisteet kokonaisratkaisuna taloyhtiöösi Turun alueella   Vertek tekee latauspisteiden käyttöönotosta…

Onko taloyhtiösi sähköjärjestelmä ajan tasalla? Miten latauspistehankkeessa pääsee alkuun? Mistä voi tietää, mitkä latauspisteet ovat järkevä…

Miten latauspistehanke etenee käytännössä? Mitä taloyhtiösi ja isännöitsijän täytyy tehdä latauspistehankkeessa? Lataa hankesuunnitelma…

Usein kysytyt kysymykset Kokosimme vastaukset usein kysytyille kysymyksille. Kokeneet ammattilaisemme palvelevat mielellään muissa kysymyks…

”Vertekin korkea ammattitaito ja pitkä kokemus takaa sen, että voimme luottaa tuotteiden ja asennusten olevan juuri niin kuin kuuluukin. Talo…