Vertekin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty laitilalainen Jarno Salminen

Vertek-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi valittu diplomi-insinööri Jarno Salminen aloittaa tehtävässään Uudenkaupungin toimipisteellä viimeistään 28.12.2023.

Vertek on noin 140 sähköammattilaisen voimin toimiva yritys, joka tarjoaa monipuolisia sähkö- ja tietoliikennealan palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Yrityksen ydinliiketoimintaan kuuluu sähköverkkourakointi, kiinteistöurakointi sekä teollisuuden ja julkisyhteisöjen kunnossapitopalvelut.

Vertek koostuu kahdesta juridisesta yrityksestä, Vertek Oy:sta ja Vertek Sähköpalvelu Oy:sta, mutta toimii operatiivisesti yhtenä kokonaisuutena. Vertek-konsernin toiminta-alueet ovat Varsinais-Suomi, Satakunta ja Loimi-Häme.

Jarno Salminen siirtyy tehtävästään Valmet Automotive EV Power Oy:n Uudenkaupungin tehtaalta (akkuliiketoiminta), jossa hän on toiminut tuotantojohtajana.

Ajankohtaista

Yritys suuntaa kohti valokuitutulevaisuutta ja etsii nyt maanrakennusurakoitsijoita osallistumaan hankkeisiinsa vuosille 2024-2026.

Vertek-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi valittu diplomi-insinööri Jarno Salminen aloittaa tehtävässään Uudenkaupungin toimipisteellä viim…

Sähköautojen latauspisteiden myynnissä työskentelevät Jarkko Pihlaja ja Miikka Laaksonen tarjoavat asiakkaille helppoutta ja huolettomuutta.

Vertek Oy toimii Rauman Energia Sähköverkko Oy:n sähköverkon kaapelointitöiden pääurakoitsijana.