REKRY: Yksikönpäällikkö

Vertek Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n, Rauman Energia Oy:n ja Sallila Energia Oy:n omistama yritys. Vertek-konsernin liikevaihto oli vuonna 2023 noin 25 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä n. 130.

Etsimme uutta yksikönpäällikköä Loimi-Hämeen toimipisteeseen. Vastaat paikallisen tiimin johtamisesta, asiakassuhteista ja projektien toimituksista. Varmistat toimintamme kehityksen ja suunnitelmien pysymisestä linjassa tavoitteiden kanssa. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa alueella ja läsnäoloa Alastaron sekä toisinaan myös Huittisten toimipisteessä.

Keskeisiä vastuualueitasi ovat:

  • 30 hengen tiimin johtaminen
  • Projektien toteutuksista vastaaminen
  • Työturvallisuuden valvonta ja kehittäminen

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jossa näet työsi tulokset ja vaikutat yhtiön kehitykseen. Pääset työskentelemään yhteistyöhenkisessä tiimissä ja kehittymään ammatillisesti laajalla tehtäväkentällä. Pääset myös rakentamaan kestäviä ja älykkäitä energiaratkaisuja — ympäristöä kunnioittaen ja moderneja innovaatioita hyödyntäen.

Toivomme sinulta itseohjautuvaa ja periksiantamatonta työtapaa. Esihenkilönä johdat esimerkillä ja hallitset arjen toiminnan. Asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle luontaista ja asiakaslähtöinen ajattelutapa ohjaa toimintaasi.

Tehtävässä menestymisen kannalta keskeistä on:

  • Kokemus sähköurakoinnista, sähköverkkojen rakentamisesta tai vastaavista projekteista
  • Soveltuva koulutus, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri
  • Kokemusta ihmisen johtamisesta, esimerkiksi projektipäällikön tai työnjohtajan roolissa

Hakemiseen ei tässä vaiheessa tarvita CV:tä tai muita hakudokumentteja!

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä MPS:n kanssa.

Jätä tehtävään liittyen yhteystietosi ja vastaa muutamaan taustoittavaan kysymykseen hakupainikkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä prosessin jatkosta mahdollisimman pian ja pyydämme tarvittaessa vasta seuraavassa vaiheessa lisätietoja kokemuksestasi ja koulutuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Henri Huopalahti p. 050 406 5944.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, täytä lomake 13.6.2024 mennessä ja liity joukkoomme luomaan kestäviä ja innovatiivisia energiaratkaisuja!

Hakuun!

Ajankohtaista

Mika Niemi nauttii työsuhde-etuna kauniista kesäisistä maisemista. Työpäivät vierähtävät katoilla, sillä keväästä syksyyn hän keskittyy aurinkopaneelien asennuksiin.

Toimitusjohtaja Jarno Salmisen pääkirjoitus VSV-konsernin asiakaslehdessä.

Vastaat paikallisen tiimin johtamisesta, asiakassuhteista ja projektien toimituksista.

Tehtäviisi kuuluu mm. esihenkilötyöt, projektien hoito ja työsuunnittelu, asiakasyhteistyö sekä tarjouslaskenta.