REKRY: Tietoliikennesuunnittelija

Vertek Oy – Rakentamis- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan kokonaisuuden aina suunnittelusta rakentamiseen ja häiriöttömään ylläpitoon asti, oli kyse sitten sähkö- tai tietoliikenneverkoista tai vaativista teollisuuden ratkaisuista.

Toimialueemme ovat Varsinais-Suomi, Satakunta ja Loimi-Häme.

#energinenentyöpaikkasi #energinennaapurisi

Kaipaatko uusia haasteita?

Haemme lisää tietoliikennesuunnittelijoita Vertekin kuituverkon rakentamisprojektiin Raisioon, Uuteenkaupunkiin, Raumalle ja Huittisiin.

Tehtäviisi kuuluu kaikki valokuitu- ja kupariverkkojen suunnittelu sekä dokumentointi. Työnkuvasi muotoutuu kokemuksesi, osaamisesi ja/tai mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Edellytämme hakijalta tieto- ja viestintätekniikan tai sähköalan perustutkintoa, suomenkielen taitoa sekä aiempaa kokemusta tietoliikennesuunnittelutöistä.

Haluatko kuulla lisää? soita Villelle puh. 044-278 7411 (Rauma) tai Henrille 044-082 6992 (Uusikaupunki, Raisio, Huittinen).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Laita hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin 16.6.2024 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Hae työpaikkaa!

Ajankohtaista

Toimitusjohtaja Jarno Salmisen pääkirjoitus VSV-konsernin asiakaslehdessä.

Vastaat paikallisen tiimin johtamisesta, asiakassuhteista ja projektien toimituksista.

Tehtäviisi kuuluu mm. esihenkilötyöt, projektien hoito ja työsuunnittelu, asiakasyhteistyö sekä tarjouslaskenta.

Kuituverkon rakentamisprojektiin Raisioon, Uuteenkaupunkiin, Raumalle ja Huittisiin.