REKRY: Liiketoimintajohtaja

Etsimme nyt Loimi-Hämeen yksikköömme uutta liiketoimintajohtajaa.

Liiketoimintajohtajana olet vastuussa alueesi asiakassuhteista, taloudellisesta tuloksesta sekä tiimisi johtamisesta. Huolehdit, että alueellasi toimintamme kehittyy ja pysyy linjassa strategiamme kanssa. Kuulut Vertek Oy:n johtoryhmään ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa alueella, työpisteesi sijaitsee Alastarolla.

Liiketoimintajohtajan keskeisiä vastuualueita ovat:

  • tulosvastuu, projektien toteutus ja resurssien tehokas käyttö
  • noin 30 hengen tiimin johtaminen ja esihenkilövastuut
  • työturvallisuuden, sähköturvallisuuden ja ympäristöturvallisuuden valvonta ja kehittäminen
  • alihankintaprosessien parantaminen ja vuosisopimusten neuvottelut

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta sähköurakoinnista, sähköverkkojen rakentamisesta sekä vastaavien projektien johtamisesta. Sinulla on myös alalle soveltuva koulutustausta, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri. Odotamme sinulta myös aiempaa kokemusta ihmisten johtamisesta ja tulosvastuusta. Aiempi kokemus televerkkojen tai aurinkoenergiajärjestelmien rakentamisesta katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet aktiivinen, itseohjautuva ja vastuuntuntoinen. Työskentely asiakasrajapinnassa on olennainen osa päivittäistä toimintaasi, joten asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista. Esihenkilönä toimit esimerkillisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot kaikilla organisaation tasoilla. Olet osallistava ja innostava tiiminvetäjä, joka ottaa huomioon muut ja keskittyy ratkaisujen löytämiseen.

Tarjoamme vastuullista ja monipuolista tehtävää. Tässä työssä näet työsi tulokset ja pääset osallistumaan yhtiön sekä koko toimialan kehittämiseen. Tehtävällä on myös yhteiskunnallinen merkitys, sillä pääset vaikuttamaan alueen teollisuuden ja kotitalouksien energiankäyttöön sekä rakentamaan kestäviä ja älykkäitä energiaratkaisuja ympäristöä kunnioittaen, moderneja innovaatioita hyödyntäen.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti MPS:n konsultti Henri Huopalahti, p. 050 406 5944. Täytäthän hakemuslomakkeen ja liitä mukaan myös CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 19.5.2024.

Sijainti: Loimijoentie 65, Alastaro

Vertek Oy

Vertek Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n, Rauman Energia Oy:n ja Sallila Energia Oy:n omistama yritys. Vertek-konsernin liikevaihto oli vuonna 2023 noin 25 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 130, joista noin 40 on Vertek Sähköpalvelu Oy:n työntekijöitä. Vertekillä on liiketoimintaa Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueilla. Vertek Oy on osaava yhteistyökumppani, joka tuottaa korkealuokkaisia sähkö-, automaatio- ja tietoliikennealan palveluja.

Vertekin missiona on tuottaa sähköalan monipuolisia palveluja ja ratkaisuja asiakkaiden tarpeista lähtien ja olla valtakunnallisesti arvostettu, kokonaisvaltaisia sähkö- ja telealan palveluja tuottava verkonrakennus- ja asennuspalveluyritys. Toiminta perustuu osaavaan henkilökuntaan, kokonaisvaltaisesta toiminnan laadusta lähtevään hintakilpailukykyyn, palveluiden ja tuotteiden hyvään laatuun sekä pitäviin toimitusaikoihin.

#energinennaapurisi #kehitysvoimaa

Hae tätä työpaikkaa

Ajankohtaista

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.

Etsimme nyt Loimi-Hämeen yksikköömme uutta liiketoimintajohtajaa.

Vertek Oy:n ja Vertek Sähköpalvelu Oy:n vuosi 2023

Sähköautojen latauspisteet ovat pian arkea jokaisessa taloyhtiössä.