Kiitos kuluneesta vuodesta - toimitusjohtajan tervehdys

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Takana on toinen peräkkäinen poikkeuksellinen vuosi, joka on vaatinut paljon sopeutumista, joustamista ja kovaa työtä pandemian keskellä. Kokonaisuutena olemme selvinneet pandemiasta kohtuullisesti, vaikka vaikutukset ovat näkyneet myös Vertekin toiminnassa. Vaikutuksista suurimmat ovat materiaalien pitkät toimitusajat ja heikko saatavuus. Lisäksi pandemia on valitettavasti rajoittanut yhteisiä fyysisiä tapaamisiamme. Terveys ja sen vaaliminen on näkynyt niin henkilökohtaisesti kuin yhtiön toiminnoissa monella tapaa korostuneena.

”He ovat helposti lähestyttävä kumppani ja yhteistyön tekeminen on luontevaa.”

Keväällä teetimme laajan asiakastyytyväisyysmittauksen saadaksemme asiakkaan äänellä kehityskohteemme ja vahvuutemme esiin. Poikkeuksellisen vuoden haasteista huolimatta saimme kokonaisuudessaan positiivisen tuloksen toiminnastamme ja kehityskohteisiin tulemme tarttumaan aktiivisesti. Kiitos mittaukseen vastanneille.

Kuluneena vuonna panostukset liiketoiminnan kehitykseen ovat näkyneet mm. Sallila Sähköasennuksen sulautumisena Vertekiin ja toiminnan laajentumisena Loimaan seudulle. Talotekniikan ja teollisuuden palvelut kehittyivät hyvin ja uuden liiketoimintajohtajan Pasi Leinon tervehdys on luettavissa täältä.

Tulevana vuonna vahvistamme toimintaamme erityisesti ydinalueillamme Lounais-Suomessa ja Loimaan seudulla. Tulevaisuudessa Vertek on myös valmis vastaamaan uusiin yhteiskuntamme tarpeisiin. Sähköautoilun yhä kasvaessa haluamme tarjota osaamistamme sähköautojen latauslaitteiden katselmoinneissa ja asennuksissa. Latausinfran kehittämiseen on vuonna 2022 tulossa lisää avustusta, joten autamme mielellämme sopivan ratkaisun löytämisessä.

Haluan kiittää kuluneesta vuodesta asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja luonnollisesti myös työntekijöitämme. Toivotamme samalla rauhallista ja turvallista joulua sekä menestystä vuodelle 2022!

Simo Rosendahl
Toimitusjohtaja
Vertek Oy & Vertek Sähköpalvelu Oy

P.S. Tänä vuonna lahjoitamme joulumuistamisiin tarkoitetut varat Itämeren suojeluun.

Ajankohtaista

Uudistamme osaamistamme ja kehitämme alaamme. Meillä voit kasvaa. Panostammekin työturvallisuuteen, työhyvinvointiin ja koulutukseen. Tavoitt…

Uudistamme osaamistamme ja kehitämme alaamme. Meillä voit kasvaa. Meillä on nyt tekemistä. Kasvaneen kysynnän vuoksi haemme nyt kahta aurink…

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.

Autoilun sähköistyessä tulee varautua myös latausmahdollisuuksiin. Raumalainen taloyhtiö otti latauspisteiden katselmoinnin ja asennustyön Vertek Sähköpalvelulta jo ennen kuin yhdelläkään asukkaalla on käytössään sähköautoa.