Uusi kasvo Vertekissä

Marraskuun alussa Vertek Sähköpalvelun liiketoimintajohtajana aloittaneella Pasi Leinolla voi sanoa olevan erittäin vankka kokemus sähköalasta. Leinolta kysyttäessä taustoja ja työkokemusta vastaus vaikuttaa. Leino on pitkän työuransa aikana toiminut mm. huoltoasentajana, sähköasentajana, lehtorina Rauman ammattikoulussa, asennuspäällikkönä, yksikönpäällikkönä yms. vuodesta 1981 eli sähköasentajaksi valmistumisen jälkeen. Rooleja ja toimenkuvia on ollut monenlaisia sähköalalla ja talotekniikan puolella.

  • Työuran alusta alkaen minulle on annettu vastuuta ja luotettu tekemiseen. Tämä on asia, millä aion luotsata sähköpalvelun porukkaa. Kannustava ja hyvä työilmapiiri ovat avainasioita tehokkaaseen ja laadukkaaseen työntekoon, Leino sanoo.

Ota yhteyttä Pasiin

Ota yhteyttä Pasiin, kun tarvitset kokenutta asiantuntijaa aurinkoenergia-asennuksissa, sähköautojen latauslaitteiden katselmoinneissa tai asennuksissa, käytönjohtajapalveluissa sekä monipuolisissa sähköalan kunnossapito – tai huoltotoimissa.

  • Yhtenä tavoitteenani on tuoda Vertek Sähköpalvelun osaamista tunnetuksi Turun alueella. Meidän porukalla on laajaa osaamista eri sähköalan töistä ja tekijät ovat huippuammattilaisia. Haluan tuoda sen esille asiakkaillemme eli soitto 040-830 8080 tai sähköposti pasi.leino@vertek.fi niin katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi, kommentoi Leino.

Miksi Vertekille?

Vertekin projektiliiketoiminta houkutteli Leinon hakemaan häiriöttömän arjen varmistavaan yhtiöön. Paikallisuus ja tietynlainen ketteryys tarttua uusien asioiden hoitamiseen, kuten aurinkoenergian asennus ja sähköautojen latauslaitteiden katselmointeihin ja asennuksiin keskittyminen kiinnosti Leinoa.

  • Vertek tuntui kiinnostavalta yhtiöltä ja kun avautui sellainen pesti, mihin antaa omaa osaamista, valinta tuntui oikealta, kertoo Leino.

Vertek Sähköpalvelun luotsaajana Leinolla on selkeä suunta; liiketoiminnan kasvattaminen ja henkilöstöstä huolta pitäminen.

  • Samassa veneessä tässä ollaan ja jokaisen työpanos on tärkeä. Hyvä työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki ovat ydinasioita menestymisessä ja toiminnan kasvattamisessa, Leino sanoo.

Ajankohtaista

Vertek tuottaa Rauman Satama Oy:lle sähköpalvelut niin kunnossapidon kuin saneerausten osalta. Viime vuosina on muun muassa uusittu mastoihin…

Tänä vuonna lahjoitamme joulumuistamisiin tarkoitetut varat Itämeren suojeluun. Hyvää joulua! 🎄 #vertek #itämerensuojelu #joululahja

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme Takana on toinen peräkkäinen poikkeuksellinen vuosi, joka on vaatinut paljon sopeutumista, joust…

Vertek Sähköpalvelun liiketoimintajohtajana aloitti Pasi Leino