VSP:n ja Vertekin kumppanuus syvenee uudella ulkoistuksella

Vertek on toiminut Vakka-Suomen Puhelimen pitkäaikaisena kumppanina sähkö- ja tietoliikennepalveluja koskevissa verkon rakennus- ja asennustöissä. VSP ulkoisti asennustoimintansa Vertekille jo vuonna 2013 ja toukokuussa kumppanuus syvenee uudella ulkoistuksella. Solmitulla sopimuksella VSP myy viime keväänä Eurajoen Puhelinta koskevan yrityskaupan yhteydessä yhtiölle siirtyneen asennus- ja ylläpitotoiminnan Vertekille. Toukokuun alussa tapahtuvan liikkeen luovutuksen myötä neljä tietoliikenneasentajaa siirtyy VSP:stä Vertek-konsernin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kasvava sähkö- ja tietoliikennealan moniosaaja

Vertek tuottaa sähkö- ja tietoliikennealan monipuolisia palveluita 180 ammattilaisen voimin ja sillä on toimipisteet monella eri paikkakunnalla. Vertek palvelee asiakkaitaan Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Vakka-Suomen alueilla. Vertek-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 32 miljoonaa euroa ja sen liiketoiminta-alueita ovat jakeluverkot, tietoliikenne, palveluliiketoiminta, kiinteistöt ja aluevalaistus.

  • Vertek on meille pitkäaikainen, luotettava kumppani, jolle tietoliikenteen asennus– ja ylläpitotoiminta on vahvaa ydinosaamista. Liikkeen luovutuksella jatkamme jo vuosia hyväksi havaittua toimintamallia asennus- ja ylläpitotoiminnan osalta eli ostamme nämä palvelut oman toiminnan sijaan tutulta kumppanilta, toteaa VSP:n toimitusjohtaja Matti Nurmi.

Monipuolinen ja vastuullinen työnantaja

Vertek toivottaa VSP:ltä siirtyvät osaajat lämpimästi tervetulleiksi uuteen yhtiöön.

  • Osaava, työhönsä motivoitunut henkilöstö on liiketoimintamme tärkein kulmakivi. Tavoitteemme on olla paras energia-alan työnantaja ja siksi investoimme työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin lisäksi vahvasti koulutukseen ja osaamisen edelleen kehittämiseen. Tämä on tärkeää myös liiketoiminnan tulevaisuuden kannalta, koska toimiala kehittyy vauhdilla ja haluamme pysyä kehityksen kärjessä kaikilla liiketoiminta-alueilla, sanoo Vertekin toimitusjohtaja Simo Rosendahl.

Lisätiedot:
VSP / toimitusjohtaja Matti Nurmi, puh. 040 771 2996, matti.nurmi@vsp.fi
Vertek / toimitusjohtaja Simo Rosendahl, puh. 0400 240 168, simo.rosendahl@vertek.fi

Ajankohtaista

Mika Niemi nauttii työsuhde-etuna kauniista kesäisistä maisemista. Työpäivät vierähtävät katoilla, sillä keväästä syksyyn hän keskittyy aurinkopaneelien asennuksiin.

Toimitusjohtaja Jarno Salmisen pääkirjoitus VSV-konsernin asiakaslehdessä.

Vastaat paikallisen tiimin johtamisesta, asiakassuhteista ja projektien toimituksista.

Tehtäviisi kuuluu mm. esihenkilötyöt, projektien hoito ja työsuunnittelu, asiakasyhteistyö sekä tarjouslaskenta.