Vertek Sähköpalvelu valittiin vuoden 2020 turvallisuusurakoitsijaksi

Yara Uusikaupunki valitsi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vuosihuollon turvallisuusurakoitsijan. Vuosihuollon 2020 turvallisuusurakoitsijaksi valittiin Vertek Sähköpalvelu Oy.

Vuosihuolto 2020 on COVID-19-tilanteesta johtuen ollut haastava suunniteltava. Urakoitsijoita ja töitä oli karsittava paljon aikaisempien vuosihuoltojen määrästä. Turvallisuus ja ihmisten terveys olivat kuitenkin numero 1 onnistuneen vuosihuollon aikaansaamiseksi.

Siitä asti kun poissaoloon johtaneita tapaturmia on tilastoitu TRI-luvulla, ei ole aiemmin saavutettu 0 tapaturman vuosihuoltoa. Vuonna 2020 tämä saavutettiin!

Kaikki urakoitsijat ja Yaran henkilökunta toimivat valveutuneesti turvallisuuden huomioon ottaen.

”On kunnia myöntää ensimmäinen vuosihuollon turvallisuuspalkinto Vertek Sähköpalvelu Oy:lle. Urakoitsija toimii päivittäin vuosihuollon ulkopuolellakin esimerkillisesti mm. työlupa-asiat huomioiden sekä raportoi havainnoista asiakkaalle.”, Yara Uusikaupungin kunnossapitopäällikkö Santtu Toivonen kommentoi.

”Niin kuin suurin osa teollisuusympäristöissä toimivista yrityksistä, myös Vertek tavoittelee 0 tapaturmaa. On ilo saada tämä palkinto, varsinkin kun viime vuosina on turvallisuuskulttuurin kehitykseen panostettu isosti. Yksinkertaisten turvallisuusasioiden rutiiniksi luominen on ollut tässä avainasemassa. Vertek:llä niin johdon kuin henkilöstönkin tavoitteisiin on määritetty turvallisuus tärkeimpänä asiana ja vuosi 2020 on tällä hetkellä menossa tavoitetasolle. Erityiskiitos palkinnosta kuuluu Yaran saaressa päivittäin toimivalle henkilöstöllemme.”, sanoo toimitusjohtaja Simo Rosendahl.

Saaressa työnjohtajana toimiva Anssi Sinisalo lisää vielä: ”Työntekijöiden kanssa toimiminen on avointa, läheltä piti -tapauksista kerrotaan ja keskustellaan asiat läpi oppiaksemme toisiltamme. Yaran puolelta arvostus ja huomiointi tuntuu hyvältä. Emme pystyisi tähän yksin ilman Yaran sitoutumista turvallisen työympäristön luomiseen.”

”Palkinto on ylpeyden aihe ja esimerkkinä muille Vertekin yksiköille. Piakkoin saavutamme myös Yaran toiminnoissa 2500 päivän tapaturmattoman ajanjakson.”, liiketoimintapäällikkö Jonne Viitanen sanoo.

Kuvassa vasemmalta: Yaran kunnossapitopäällikkö Santtu Toivonen, liiketoimintapäällikkö Jonne Viitanen, työnjohtaja Anssi Sinisalo ja sähköasentaja Lasse Ämmälä

Ajankohtaista

Päätehtäviisi kuuluu vastata hankinnoista, sekä toimia tarvittaessa tarjouslaskennan tukena. Hankinnan rooliin kuuluvat mm. maanrakennus-, alihankinta- ja tukkurisopimukset sekä hankintasopimusmallien ylläpito.

Tietoliikenneasentajan tehtävät pitävät sisällään vaihtelevia tietoliikenne-,kupariverkon- ja kuituhitsaustehtäviä.

Vertek Oy toimii Rauman Energia Sähköverkko Oy:n sähköverkon kaapelointitöiden pääurakoitsijana. 

Huomio Turun alueen taloyhtiöpäättäjät❕ Vertek toimittaa sähköautojen latauspisteet kokonaisratkaisuna taloyhtiöösi. 🚗🔌 #sähköautoilu #sähköautonlataus #sähköautonlatauspiste #sähköautonlataaminenkotona #vertek #energinennaapurisi https://vertek.fi/sahkoautojenlatauspisteet/sahkoauton-lataus-taloyhtiossa