Vertekin asentamat sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön arvoa ja asukastyytyväisyyttä.

Voit ottaa rennon asennon. Otamme taloyhtiösi latauspistehankkeesta kokonaisvastuun varmalla otteella.

Tällä sivustolla kerromme, miksi latauspisteiden käyttöönotto kannattaa Vertekin kanssa, miten pääset asiassa alkuun ja miten projekti etenee käytännössä.

Viisi syytä tilata taloyhtiösi latauspistehanke Vertekiltä:

  1. Vertek on paikallinen ja kokenut sähköalan toimija, joka ottaa vastuun koko hankkeen toteutuksesta, jotta voit rauhassa keskittyä omaan arkeen.
  2. Sähköautojen määrä kasvaa nopeasti Suomessa. Yhä useampi asukas haluaa mahdollisuuden ladata sähköajoneuvoa kotipihallaan. Vertekin missio on tuoda helppokäyttöiset ja turvalliset latauspisteet taloyhtiöihin.
  3. Vertekin asentamat latauspisteet nostavat asuntojen arvoa ja asukkaiden tyytyväisyyttä.
  4. Jo 20% taloyhtiöistä on ottanut käyttöön latauspisteitä. Vertek pitää huolen siitä, ettei taloyhtiösi jää jälkeen muiden taloyhtiöiden kehityksestä, ja ettei lataushanke veny liian pitkälle tulevaisuuteen.
  5. Taloyhtiöt saavat tällä hetkellä asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAlta rahallista avustusta sähköautojen latausinfran rakentamiseen. Taloyhtiöt eivät tule kuitenkaan saamaan avustusta ikuisesti. Haluamme varmistaa, että taloyhtiöllesi jää vähemmän maksettavaa. Vertekin kanssa ARAn avustuksen hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Vielä ehtii mukaan ensi kesän asennuksiin!

Juuri nyt on oikea aika latauspisteprojektin käynnistämiselle. Alkavalla viisivuotiskaudella sähköautojen latauspisteet ovat selkeästi yleisin hanke taloyhtiössä, mikä ruuhkauttaa asennuskalenterit ja ARAn avustukset.

Tul kaffel hei!

Asiantuntijamme kertoo mielellään lisää latauspistehankkeen toteutuksesta taloyhtiösi kokouksessa. Pullat tuomme tietysti mukanamme.

Voimme myös jutella ihan perinteisesti puhelimella.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Kirjoita vastaus numerona

Kuka on Vertek?

Vertek on vuonna 1996 perustettu sähkö- ja tietoliikennealan moniosaaja. Vertekissä työskentelee lähes 200 sähköalan ammattilaista, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja Lounais-Suomessa.

Vertekin asentamat sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön arvoa ja asukastyytyväisyyttä. Voit ottaa rennon asennon. Otamme taloyht…

Sähköauton latauslaitteiden rakentaminen tulee joka tapauksessa eteen. Ota nyt jo askel tulevaisuuteen!

Asennamme laadukkaasti ja turvallisesti sähköautojen latauspisteet. 

Ajankohtaista: Sähköautoilu

Autoilun sähköistyessä tulee varautua myös latausmahdollisuuksiin. Raumalainen taloyhtiö otti latauspisteiden katselmoinnin ja asennustyön Vertek Sähköpalvelulta jo ennen kuin yhdelläkään asukkaalla on käytössään sähköautoa.