REKRY: Tietoliikenneasentaja (Uusikaupunki tai Rauma)

Vertek Oy – Rakentamis- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan kokonaisuuden aina suunnittelusta rakentamiseen ja häiriöttömään ylläpitoon asti, oli kyse sitten sähkö- tai tietoliikenneverkoista tai vaativista teollisuuden ratkaisuista.

Toimialueemme ovat Varsinais-Suomi, Satakunta, Loimi-Häme ja Pirkanmaa.

#energinennaapurisi #kehitysvoimaa

Tietoliikenneasentaja Vertek:n Uudenkaupungin tai Rauman toimipisteelle


Mitä tarjoamme? Tietoliikenneasentajan tehtävät pitävät sisällään vaihtelevia tietoliikenne-,kupariverkon- ja kuituhitsaustehtäviä. Pääpaino tehtävässä on uuden kuituverkon rakentamisessa, mutta työhön sisältyy jonkin verran myös kupari-ja kuituverkon kunnossapitoa ja viankorjausta, sekä kuituverkon suunnittelutöitä. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.

Mitä odotamme sinulta? Olet hankkinut jo kokemusta tietoliikenneverkkojen parista. Voit olla kokeneempi konkari tai tulevaisuuden tähti, jolla on halukkuutta kehittää omaa osaamistaan ja kyky oppia nopeasti uutta. Alan tutkinnot, koulutukset ja voimassaolevat korttipätevyydet katsotaan eduksi. Työn suorittaminen työkohteissa edellyttää vähintään B-ajokorttia, eduksi katsotaan BE-ajokortti.

Miksi meille? VSV-konserni vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys - emme mikään vanha sähkölaitos. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen. Tarjoamme myös ison talon edut!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä joten suosittelemme toimimaan nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Henri Friberg, henri.friberg@vertek.fi puh. 02 8506 862 (arkisin klo 7-15.30 välisenä aikana).

Hae tietoliikenneasentajaksi

Ajankohtaista

Päätehtäviisi kuuluu vastata hankinnoista, sekä toimia tarvittaessa tarjouslaskennan tukena. Hankinnan rooliin kuuluvat mm. maanrakennus-, alihankinta- ja tukkurisopimukset sekä hankintasopimusmallien ylläpito.

Tietoliikenneasentajan tehtävät pitävät sisällään vaihtelevia tietoliikenne-,kupariverkon- ja kuituhitsaustehtäviä.

Vertek Oy toimii Rauman Energia Sähköverkko Oy:n sähköverkon kaapelointitöiden pääurakoitsijana. 

Huomio Turun alueen taloyhtiöpäättäjät❕ Vertek toimittaa sähköautojen latauspisteet kokonaisratkaisuna taloyhtiöösi. 🚗🔌 #sähköautoilu #sähköautonlataus #sähköautonlatauspiste #sähköautonlataaminenkotona #vertek #energinennaapurisi https://vertek.fi/sahkoautojenlatauspisteet/sahkoauton-lataus-taloyhtiossa