REKRY: Hankinta/kehitysinsinööri (Uusikaupunki tai Rauma)

Vertek Oy – Rakentamis- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan kokonaisuuden aina suunnittelusta rakentamiseen ja häiriöttömään ylläpitoon asti, oli kyse sitten sähkö- tai tietoliikenneverkoista tai vaativista teollisuuden ratkaisuista.

Toimialueemme ovat Varsinais-Suomi, Satakunta, Loimi-Häme ja Pirkanmaa.

#energinennaapurisi #kehitysvoimaa


Olisiko aika vaihtaa duunia?
 

Haemme nyt hankinta-/kehitysinsinööriä mielenkiintoiseen rooliin Uuteenkaupunkiin tai Raumalle

Päätehtäviisi kuuluu vastata hankinnoista, sekä toimia tarvittaessa tarjouslaskennan tukena. Hankinnan rooliin kuuluvat mm. maanrakennus-, alihankinta- ja tukkurisopimukset sekä hankintasopimusmallien ylläpito. Roolissasi vastaat kokonaisuudessaan hankintaan liittyvien toimintamallien ja ostoprosessien kehittämisestä. Olet mukana järjestelmäkehityksessä ja niihin liittyvissä kehityshankkeissa.

Odotamme sinulta teknistä tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta hankinnoista ja tarjouslaskennasta. Arvostamme positiivista ja rohkeaa otetta mielenkiintoisten haasteiden äärellä. Aiempi kokemus urakointimaailmasta ja projektiluonteisista tehtävistä auttaa tehtävässä menestymisessä.

Miksi meille? Tarjoamme ison konsernin hyvät edut, mahtavat työkaverit ja erittäin mielenkiintoisen roolin, jonka sisältöön pystyt itsekin vielä vaikuttamaan.

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoa tehtävästä antaa talouspäällikkö Sofia Lindén, puh. 050 918 2291.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.9.2023 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

VSV-konserni tarjoaaa työntekijöilleen erilaisia työsuhde-etuja mm.: lounas, liikunta-ja kulttuuri, hyvinvointi, työsuhdepyörä, liukuvat työajat, mahdollisuus etätyöhön, kattavat työterveyspalvelut sekä sairaskuluvakuutus.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista

Päätehtäviisi kuuluu vastata hankinnoista, sekä toimia tarvittaessa tarjouslaskennan tukena. Hankinnan rooliin kuuluvat mm. maanrakennus-, alihankinta- ja tukkurisopimukset sekä hankintasopimusmallien ylläpito.

Tietoliikenneasentajan tehtävät pitävät sisällään vaihtelevia tietoliikenne-,kupariverkon- ja kuituhitsaustehtäviä.

Vertek Oy toimii Rauman Energia Sähköverkko Oy:n sähköverkon kaapelointitöiden pääurakoitsijana. 

Huomio Turun alueen taloyhtiöpäättäjät❕ Vertek toimittaa sähköautojen latauspisteet kokonaisratkaisuna taloyhtiöösi. 🚗🔌 #sähköautoilu #sähköautonlataus #sähköautonlatauspiste #sähköautonlataaminenkotona #vertek #energinennaapurisi https://vertek.fi/sahkoautojenlatauspisteet/sahkoauton-lataus-taloyhtiossa