REKRY: Asiakaspäällikkö sähköautoiluun

Tule mukaan myymään tuotteita, joilla on kerrankin merkitys. Haemme tiimiimme kahta asiakaspäällikköä kasvattamaan sähköpalvelut liiketoiminnastamme alueellista markkinajohtajaa ja menestystarinaa.

Parempi tulevaisuus meille kaikille edellyttää muutoksia. Edessä oleva suuri muutos ei synny hienoissa konferensseissa tai Arkadianmäellä. Se rakentuu lukemattomista pienistä ja arkisista muutoksista. Meidän tapauksessamme kiinteistönomistajien päätöksistä siirtyä sähköautoiluun tai aurinkoenergiaan. Me Vertekillä haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään näitä konkreettisia päätöksiä ja niiden vaatimia tekoja.

Vertek Sähköpalvelu Oy tarjoaa asiakkailleen asiantuntemusta ja ratkaisuja talotekniikkaan, sähköautojen lataukseen ja aurinkoenergiaan.

Tuleva tiimisi on tosi mukava ja työnantajasi luotettava. Vertek Sähköpalvelu Oy kuuluu VSV-konserniin, jossa uskomme hyvään työnantamiseen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi tuntuvat kannustimet onnistumisista.

Tehtäväsi on hoitaa alueen kiinteistöpäättäjistä koottua asiakassalkkuasi ja myydä aktiivisesti siinä oleville asiakkaille palveluitamme.

Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista otetta asiakassuhteiden rakentamiseen ja myymiseen. Sinulla on myyntikokemusta ja emme pane pahaksemme, jos olet kenties myynyt kiinteistötekniikkaan, turvaan tai remontteihin liittyviä tuotteita kiinteistönomistajille, taloyhtiölle tai isännöitsijöille.

Edellytämme sinulta muutamaa asiaa:

  • Sinulla on B-luokan ajokortti, työ vaatii liikkumista
  • Et pode luurikammoa
  • Sinua kehutaan ahkeraksi
  • Olet mukava työkaveri

Sähköalan tutkinto tai kokemus sähkötöistä on työssä eduksi, mutta ei pakollisia.

Jos jaksoit lukea tänne asti ja teksti herätti sinussa positiivisia tunteita, niin toimita hakemuksesi meille viipymättä tai viimeistään 27.1. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Onko tämä sinun työpaikkasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Karppinen 040 5334477 ja Karoliina Ahtiainen 0400 974833.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla mahdollisimman pian ja viimeistään 27.1.2023 osoitteeseen rekry@kasvupartners.fi

Palkkaamme tehtävään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työ käynnistyy 2023 alkupuolella, joten toimi nopeasti.

Ajankohtaista

Meille tarvitaan tänäkin vuonna useampia reippaita tyyppejä töihin.

Vahvistamme Vertek Sähköpalvelun projektiseurantaa ja haemme nyt projektivastaavaa Raumalle.

Mitä toimenkuvaasi kuuluu? Tietoliikenneverkon kunnossapitoa ja rakentamista yhdessä kuuden hengen tiimin kanssa. Huolehdin, että VSP:n ti…