Projektivastaavaksi Uuteenkaupunkiin tai Raumalle?

Uudistamme osaamistamme ja kehitämme alaamme. Meillä voit kasvaa. Panostammekin työturvallisuuteen, työhyvinvointiin ja koulutukseen. Tavoitteenamme on olla paras energia-alan työnantaja!

Olisiko aika vaihtaa duunia ja tulla meille työkaveriksi, projektivastaavaksi/projektipäälliköksi Uuteenkaupunkiin tai Raumalle?

Työtehtävät ja -päivät ovat vaihtelevia. Pääsääntöisesti projektivastaavan tehtävänä on huolehtia siitä, että työ sujuu niin kuin pitääkin. Työ sisältää myös esimiestehtäviä. Odotammekin sinulta soveltuvan koulutuksen (sähköalan teknikko/insinööri) lisäksi myös kokemusta tai ainakin halua ja kykyä toimia työnjohtotehtävissä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sähkönjakeluverkon rakennusprojekteista.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 15.8.2022. Haluatko kuulla lisää? Soita Kirsille, puh: 050-3909791

Projektivastaava/projektipäällikkö Uusikaupunki tai Rauma (saima.fi)

Ajankohtaista

Uudistamme osaamistamme ja kehitämme alaamme. Meillä voit kasvaa. Panostammekin työturvallisuuteen, työhyvinvointiin ja koulutukseen. Tavoitt…

Uudistamme osaamistamme ja kehitämme alaamme. Meillä voit kasvaa. Meillä on nyt tekemistä. Kasvaneen kysynnän vuoksi haemme nyt kahta aurink…

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.

Autoilun sähköistyessä tulee varautua myös latausmahdollisuuksiin. Raumalainen taloyhtiö otti latauspisteiden katselmoinnin ja asennustyön Vertek Sähköpalvelulta jo ennen kuin yhdelläkään asukkaalla on käytössään sähköautoa.